[Видео] Charlie Puth показа клипа на “Attention”

Charlie Puth пусна тези дни новия си сингъл “Attention”, а сега сподели и видеото към него.
 
 
“Attention”, която е написана и продуцирана от самия него, е първият сингъл от предстоящия втори албум на изпълнителя и следва платинения дебютен албум Nine Track Mind (2016). Artist Partner Group (APG) и Atlantic Records си партнират със Snapchat, за да създадат нов филтър. Когато се активира, черно-белият филтър дава на потребителите големи, кръгли очила, а основната камера добавя към света около нас реещи се медузи, докато звучи сингъла “Attention”.
 
Forbes наскоро включиха Charlie в класацията си 30 Under 30, а той представи новата си песен чрез невероятно музикално изживяване – The Attention Room, която се намира на 8017 Melrose Avenue в Ел Ей. Тя включва LED тунел, в който звучи “Attention”, с визуални ефекти, имитиращи мозъчните сигнали при получаване на внимание. В резултат на това, изживяването The Attention Room предава вълнение и радост на посетителите, подобни на чувствата, които предизвиква сингъла.
 
“Attention” със сигурност ще е важна част от предстоящото турне на Charlie в Северна Америка. То започва на 6 юли с шоу в Портланд, по време на обиколката си изпълнителят ще се присъедини към Shawn Mendes за турнето му “Illuminate World Tour”, а краят му ще бъде в края на август. 

Свързани новини

Нов албум от Чарли наесен

15.07.2022

Чарли Пут за болката от раздялата

04.05.2022

Чарли Пут за живота в TikTok

26.01.2022

Шест горещи музикални премиери

21.01.2022

Най-добрите музикални премиери

24.09.2021


flash