Графа с клубен лайв и видео премиера на 29 април

Графа ще представи своя най-нов видеоклип към песента "Може би аз, може би ти" с ексклузивни кадри от магичния концерт в АренаАрмеец, който вдигна на крака 14 000 души. Премиерата ще бъде тази събота, 29 април, в столичния клуб "Терминал 1", където Графа и музикантите от неговата лайв банда ще пренесат магията от голямото шоу. 
 
В началото на месеца, изпълнителят постигна впечатляващ успех, като разпродаде напълно най-голямата зала за събития в София. Част от вълнуващата концертна програма ще бъде представена на живо, в една по-различна атмосфера на 29 април. Динамичните и разчупени аранжименти ще прозвучат още веднъж от сцената на един от най-добрите столични клубове за лайв музика. 
 
Най-емблематичните песни от творчеството на Графа ще раздвижат феновете идната събота. Сред тях са парчетата "Ако има Рай", "Drama Queen", "Вълк единак", "Невидим", "Causa Perduta", "Моменти" и много други, представени от музикантите Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани).
 
Grafa & Live Band e една добре позната формация за феновете на клуб "Терминал 1", който вече два пъти е разпродавал напълно капацитета си за това музикално преживяване.  Началото на ексклузивния концерт и видео премиерата ще бъдат точно в 23:00 ч. Билетите за събитието са ограничен брой, все още могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim, препоръчва се закупуването им предварително.

Свързани новини

Графа изнесе концерт в Истанбул

18.06.2018

Графа и Искрата - "Неочакван обрат"

31.05.2018

Филмират концерта на Графа в Пловдив

10.05.2018

Концертът на Графа излиза на DVD

19.04.2018

Графа - "Квартални джентълмени"

28.02.2018

Коментари


flash