Графа с клубен лайв и видео премиера на 29 април

Графа ще представи своя най-нов видеоклип към песента "Може би аз, може би ти" с ексклузивни кадри от магичния концерт в АренаАрмеец, който вдигна на крака 14 000 души. Премиерата ще бъде тази събота, 29 април, в столичния клуб "Терминал 1", където Графа и музикантите от неговата лайв банда ще пренесат магията от голямото шоу. 
 
В началото на месеца, изпълнителят постигна впечатляващ успех, като разпродаде напълно най-голямата зала за събития в София. Част от вълнуващата концертна програма ще бъде представена на живо, в една по-различна атмосфера на 29 април. Динамичните и разчупени аранжименти ще прозвучат още веднъж от сцената на един от най-добрите столични клубове за лайв музика. 
 
Най-емблематичните песни от творчеството на Графа ще раздвижат феновете идната събота. Сред тях са парчетата "Ако има Рай", "Drama Queen", "Вълк единак", "Невидим", "Causa Perduta", "Моменти" и много други, представени от музикантите Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани).
 
Grafa & Live Band e една добре позната формация за феновете на клуб "Терминал 1", който вече два пъти е разпродавал напълно капацитета си за това музикално преживяване.  Началото на ексклузивния концерт и видео премиерата ще бъдат точно в 23:00 ч. Билетите за събитието са ограничен брой, все още могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim, препоръчва се закупуването им предварително.

Свързани новини

Националното турне на Графа продължава

27.06.2017

Графа представя серия 360VR live клипове

18.05.2017

Графа тръгва на турне

20.04.2017

Свършиха билетите за концерта на Графа

06.04.2017

Белослава на концерта на Графа

03.04.2017

Коментари


flash