[Видео] Песента на Кристиан Костов за Евровизия вече с официалeн клип

"Beautiful Mess", песента, с която Кристиан Костов ще представи България на Евровизия в Киев тази година вече има и своя официален видеоклип.  
 
 
Режисьор на видеото е Люси Иларионов, а оператор - Андрей Андреев. И с двамата изпълнителят се среща на снимачната площадка за втори път след проекта "Вдигам Level". Сценарият е на хореографа Милен Данков, с когото Кристиан е работил и по дебютния си клип "Не си за мен".
 
В центъра на концепцията за видеото е любовта като оцеляване, като поемане на въздух и като сила. Заради нея несигурността и хаосът, в които живеем, стават красиви. В нея е скрита и надеждата за бъдещето. На сцената в Киев "красивата бъркотия" ще се трансформира в хармония чрез мултимедия, звук и светлина.
 
Снимките на "Beautiful Mess" продължават над 20 часа, а освен изпълнителя, в него участват 35 момичета и момчета, един от най-красивите фриезийски коне в България и автентичен кукер – силен български символ на битката между доброто и злото. Това е само началото на една продължителна подготовка за полуфинала и финала на Евровизия. 
 
Ден след премиерата на видеото Крис и екипът му заминаха на турне в няколко държави, за да представят песента на специални промо концерти заедно с други участници в тазгодишното издание на конкурса. Първата спирка от турнето беше в Лондон на 2 април, следвана от Тел Авив на 4 април. Кристиан ще посети Лондон отново на 7 април, за да се включи като специален гост в големия концерт на "Фондацията" и "Щурците" в зала Clapham Grand пред 2000 души от българската общност в британската столица. Следващите градове от промо обиколката са Амстердам (8 април) и Мадрид (15 април).
 
България ще участва във втория полуфинал на Евровизия на 11 май, както и в големия финал на 13 май в украинската столица Киев. За "Beautiful Mess" може да се гласува само от чужбина, съгласно инструкциите, които вече са публикувани на официалния български сайт на Евровизия

Свързани новини

Кристиан Костов представи новия албум

15.07.2020

Кристиан Костов с нов сингъл

30.04.2020

Кристиан Костов се завръща нов сингъл

24.02.2020

Кристиан Костов превзема Китай

18.03.2019

Кристиан Костов - "Get It"

01.08.2018


flash