[Аудио] Rationale сподели новото си парче "Deliverance"

Rationale представи новата си песен "Deliverance", и полага основите на кариерата си с издаването на дебютния си албум по-късно тази година.
 
 
"Както повечето ми песни, "Deliverance" е вдъхновена от доста неприятно лично преживяване", сподели музикантът. "Може да се каже, че тази песен е за всеки, който е срещал трудности в преживяването на нещо."
 
Изпълненията му на живо предизвикват страстна реакция от разрастващата се фен база на Rationale, а ясен пример за това е разпродаденото му турне в Обединеното кралство и концертите с Bastille. Шоуто му в Heaven вдъхнови The Evening Standard да отбележи, че реакцията на публиката е била "удивителна за артист, който още не е издал дебютния си албум." 
 
Първият му сингъл - "Fast Lane",, е доказателство за талантите му, дебютирайки на 2 място в Global Viral класацията на Spotify, а репутацията му на съществен нов артист се затвърди след като пусна "Fuel To The Fire", "Something For Nothing" и "Palms". Наскоро издаденото ЕР "Vessles" показва непрестанния му растеж като изпълнител, а две от песните – заглавното парче и "Prodigal Son", се изстреляха до върха на Hype Machine. 
 
Общо песните на Rationale имат 28 милиона преслушвания в Spotify.

Свързани новини

Rationale - "Prodigal Son"

29.11.2016

Rationale издава дебютен албум

20.07.2016


flash