Кристиан Костов е българският представител на Евровизия 2017

Кристиан Костов е българският участник в тазгодишното издание на Евровизия 2017 през май в украинската столица Киев. 
 
 
"Това е най-големият и вълнуващ подарък, който можех да получа 2 дни, преди да навърша 17 години. Новината, че съм избран да представя България на тази престижна сцена ме кара да се чувствам безкрайно щастлив, но и отговорен пред всички българи. От избраните участници досега, се очертава да съм най-младият, което ми се случва често. Но точно това ме мотивира да покажа, че е важно колко е голямо сърцето, таланта и вдъхновението", сподели Кристиан Костов. 
 
Артистът е познат на българската публика - дебютният му сингъл "Не си за мен" оглави националната класация на най-излъчваните български песни в ефир за две седмици, а песента на Pavell & Venci Venc’ с негово участие, "Вдигам Level", беше лидер в официалната класация 14 поредни седмици.
 
Песента, която Кристиан Костов ще представи на Евровизия 2017, е озаглавена "Beautiful Mess". Композицията е с модерно поп звучене, а текстът е история на контрастни чувства и герои, посветен на младите хора, отстояващи ценностите, в които искрено вярват. Песента е създадена в партньорство с творческия екип, който стои зад "If love was a crime" –  завоювала 4-то място на финала на Евровизия 2016.
 
Песента "Beautiful Mess", с която Кристиан Костов ще представи България на Евровизия 2017, ще бъде достъпна днес след 18:00 часа българско време в официалния канал на Евровизия в YouTube и сайта на конкурса - eurovision.tv

Свързани новини

Кристиан Костов представи новия албум

15.07.2020

Кристиан Костов с нов сингъл

30.04.2020

Кристиан Костов се завръща нов сингъл

24.02.2020

Кристиан Костов превзема Китай

18.03.2019

Кристиан Костов - "Get It"

01.08.2018


flash