Михаела Филева с лирик-клип към песента "Фантазия" (видео)

Нежният текст на песента "Фантазия" на Михаела Филева оживява в официалния лирик-клип в YouTube. Парчето е част от албума Инкогнито и е колаборация с българския пианист и композитор Живко Петров. 
 
 
Текстът на Михаела Филева, Илия Григоров, Прея и Графа проследява плавния и чувствен полет на фантазията сред облаци от копнеж и откровения. Една нежна песен за уютните дъждовни сутрини през пролетта и дългите недели вкъщи. Официалният лирик-клип е фин разказ за нежността на споделените моменти и необятната красота на въображението.
 
"Фантазия" е една от песните, които ще бъдат представени на живо от Михаела Филева и нейната група на 24 март. Певицата анонсира своя концерт в Sofia Live Club в който ще излезе на сцената заедно с музикантите Краси Тодоров - пиано и програминг Васил Крумов – китара и Васил Вутeв – барабани. На събитието ще бъдат представени най-новите песни на певицата, сред които сингъла "Конец", който излезе през януари тази година, а също и голяма част любимите парчета в албума Инкогнито
 
 
Предварителната продажба на билетите за концерта е на цена от 10 лв., а на място и в деня на събитието входът е 15 лв. 
 

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума ѝ, 96

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023


flash