Сантра и Атанас Колев са новите герои в стикерите на Viber

В българския магазин за стикери на Viber е наличен чисто новият пакет #ВТвояЧест, в който главни герои са именно Сантра и Атанас Колев.
 
"С теб е най-добре", "Яко ми звучи", "Късно за романтика", "Не ми убивай кефа" са само част от култовите изрази, включени в пакета. "Избрахме емблематични фрази от наши песни, които освен забавни, са често използвани в разговорите в ежедневието. В комбинация със свежи рисунки се получи нещо много готино, което съм сигурна, че ще се хареса на хората," коментира Сантра.
 
Публичният чат във Viber на Сантра и Наско #ВТвояЧест - viber.com/vtvoyachest, който излезе с появата на едноименния им дует, се превърна в един от най-бързоразвиващите се български такива. Освен разговори и игри между двамата изпълнители, последователите имат възможност да проследят и чатовете им със специални гости. Участие в проекта взеха Мария Илиева, BASHMOTION, както и редица фенове, спечелили разговор с любимците си чрез игрите им в социалните мрежи. Тепърва предстоят още много подобни изненади, издават изпълнителите. 
 
Създаването на специални стикери #ВТвояЧест е логичното продължение на партньорството между Сантра, Атанас Колев и Viber. Художник на героите е Силвия Радулова, а дизайнът е дело на Антонио Асенов - Точката. Стикерите #ВТвояЧест са достъпни безплатно в стикер маркета на Viber и на viber.com/stickers/santranasko_bg.

Свързани новини

Сантра и Choko се вихрят в ново видео

31.07.2020

Сантра - "Целият свят"

09.01.2019

Сантра и Dee пуснаха съвместен сингъл

28.02.2017

Сантра и Емил Конрад - "Маскарад"

04.11.2016

Излиза BG хитове до скъсване, Vol. 2

27.06.2016


flash