The Chainsmokers с нов сингъл - "Paris" (видео)

Новата 2017 започва с летящ старт за нашумялото американско дуо The Chainsmokers. Alex Pall и Drew Taggart, или The Chainsmokers, са сред най-успешните продуцентско-DJ тандеми през последните две години с 3х мултиплатинени продажби и три номинации за Grammy. Сега дуото представя новия си сингъл "Paris".
 
 
Суровите песъчливи визии са дело на режисьора Rory Kramer, а във видеото участва нашумелият модел Alexis Ren. Видеоклипът е заснет в Casa Malca в Тулум, Мексико. "Paris" е първият официален сингъл на дуета след хита "Closer", който доминираше в чартовете и плейлистите на медиите през 2016, и се превърна в един от най-успешните сингли на годината. В "Paris" за първи път дуото не кани гост изпълнител, а самият Drew записва вокалите за сингъла. 
 
 
The Chainsmokers се превърнаха в едни от най-успешните артисти на 2016 с над 5 милиарда стрийминга по целия свят и с три мултиплатинени сингъла - "Closer", "Don’t Let Me Down" и "Roses". Всеки сингъл влезе в Top 10 на Billboard Hot 100, а "Closer" оглави класацията в продължение на 12 седмици, с което се превърна в най-дълго престоялата песен на върха на чарта за 2016. 
 
 
Неотдавна The Chainsmokers бяха номинирани за три награди Grammy в категориите "Най-добър нов артист", "Най-добро поп изпълнение от дуо или група" за "Closer" с участието на Halsey и за "Най-добър денс запис" за "Don’t Let Me Down" с участието на Daya. Церемонията за наградите Grammy ще се състои на 12 февруари. 
 
 
Alex и Drew бяха отличени на Американските музикални награди 2016 в категорията ‘Favorite Artist – EDM’. 

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

13.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

29.04.2022

#FreshNewMusic тази седмица

04.02.2022

The Chainsmokers с първи саундтрак

20.08.2020

Bebe Rexha и The Chainsmokers в дует

06.06.2019


flash