Madonna ще режисира филм по роман на Andrew Sean Greer

Поп легендата Madonna възнамерява отново да заеме режисьорското място във филма "Loved", който е киноадаптация по романа на американския писател Andrew Sean Greer "Невъзможните животи на Грета Уелс", съобщи dariknews.bg.
 
Изпълнителката на хита "Like a Virgin" вече режисира британската историческа драма "W.E." през 2011, на която беше и сценарист с Alek Keshishian. Той работи с нея и в документалния филм "Madonna: Истината или се осмеляваш" от 1991. Режисьорският дебют на певицата беше с лентата "Боклук и мъдрост" от 2008. "W.E.", в който участваха актьорите Abbie Cornish, Andrea Riseborough и Oscar Isaac, се провали в киносалоните и беше разкритикуван остро от критиците.
 
Въпреки негативния си опит, певицата възторжено обяви, че подготвя нов филмов проект по романа на Andrew Sean Greer, дадено на феминистката журналистка Roxane Gay. "Той засяга много от наистина важните теми, в които винаги съм инвестирала или съм подкрепяла - борба за правата не жените, на хомосексуалните, гражданските права. Винаги съм се борила на страната на онеправданите", разказа Madonna в интервю за сп. "Harper's Bazaar".
 
Музикалната икона, която е на 58-годишна възраст, написа сценарий за филм по бестселъра на Greer от 2013. В него се разказва за жена, която се пренася до други животи, които би могла да е изживяла, след като е подложена на електрошокова терапия. "Книгата ме вълнува по много начини и поставя толкова важни въпроси. Сега повече от всякога е времето да се разкаже тази история", добави тя.
 
Като режисьор Madonna не се радва на признание от страна на критиците, но изигра няколко запомнящи се роли във филми като "Тяхната собствена лига" (1992), "Кое е това момиче" (1987) и "Отчаяно търся Сюзън" (1985). За певицата обаче е важно да разширява границите на своето изкуство. "Харесва ми да съм провокативна. Харесва ми да карам хората да мислят. Харесва ми да докосвам сърцата им. Ако мога да направя и трите с един замах, чувствам, че наистина съм постигнала нещо", допълни поп иконата.

Свързани новини

Личните вещи на Madonna все пак на търг

25.04.2018

Madonna отново е режисьор

15.03.2018

Madonna изтегли от търг скандални писма

20.07.2017

Писмо на Tupac до Madonna на търг

06.07.2017

Madonna бясна на новия филм за нея

03.05.2017

Коментари


flash