Ed Sheeran се завръща с "Castle On The Hill" и "Shape Of You" (видео)

Ed Sheeran започва 2017 година с нова музика. Изпълнителят представи два нови сингъла - "Castle on the Hill" и "Shape Of You". Парчетата отбелязват дългоочакваното му завръщане и са първото ново нещо, което чуваме от Ed от 2015 насам. 
 
"Castle on the Hill", създадена от Ed и Benny Blanco, се връща към детството му във Framingham, Suffolk. Енергичният бийт и рифовете, сякаш извадени от песен на Springsteen, се сблъскват, създавайки перфектната за изпълнение на стадион песен. 
 
 
"Shape Of You" е написана от Ed, Johhny McDaid и Steve Mac. Песента разрушава и възобновява модерното звучене на поп музиката, използвайки прост loop педал. 
 
 
"Здравей, 2017! Работих усърдно върху новия си материал и се надявам да сте толкова развълнувани, колкото съм и аз. Исках да покажа две различни страни на творчеството си, за които съм еднакво пламенен, и исках да пусна две песни едновременно. Щастлив съм с това завръщане!", написа Ed Sheeran.
 
Въпреки че беше далеч от светлината на прожекторите за година, Ed е свързан с някои от най-големите хитове на 2016 - той пише "Cold Water" на Major Lazer и "Love Yourself" на Justin Bieber. 

Свързани новини

Elton John предупреждава Ed Sheeran

10.05.2018

Ed Sheeran - "Happier"

30.04.2018

Ed Sheeran поиска прекратяване на дело

05.04.2018

Ed Sheeran се е оженил тайно?

22.02.2018

Ed Sheeran сменя музикалната посока

15.02.2018

Коментари


flash