Toyboy & Robin представят новия си сингъл "Through My Eyes"

Започвайки музикалната си кариера през 2012, Toyboy & Robin бързо набраха популярност с лятното си денс парче "Jaded". След няколко години лутане в хаус жанра, дуото продължава да се развива, черпейки вдъхновение от хаус и техно любимците си. Най-новото им парче "Through My Eyes" променя посоката на музиката им към по-клубен стил, който бележи края на годината и началото на 2017.
 
 
"Идеята да преработим "Through My Eyes" така, че както и в оригинала, тъмната меланхолия да присъства, но същевременно да стане подходяща за клубни партита. Подготвяйки се за новата 2017 с малко по-тъмно денс настроение, си дадохме време да развием песента. Усещаме това като първата крачка в нова посока, и сме много развълнувани да покажем на феновете си по какво работихме в края на 2016.", коментира дуото Toyboy & Robin.
 
Момчетата се вълнуват да се потопят още по-дълбоко в клубния свят и да продължат да правят песни, подходящи за всяко парти. Toyboy & Robin са ни показали, че можем да очакваме нищо по-малко от завладяваща музика. 

Свързани новини

Toyboy & Robin - “Can’t Love Me”

23.06.2016


flash