Flo Rida показа клипа на “Zillionaire” (видео)

Flo Rida ни представи видеото към новия си сингъл “Zillionaire”. 
 
 
В него музикантът си взима лотариен билет от магазин за алкохол, но понеже е щедър, купува и за касиерката си – супер моделът Chanel Iman. Това дава начало на мечтите на рапъра, който си представя охолния живот, който би прекарал с Chanel – шампанско, суши, камили и диамантени огърлици. Песента е продуцирана от легендарния Max Martin (Taylor Swift, The Weeknd, Justin Timberlake) и вече е достъпна във всички дигитални платформи за покупка и слушане.
 
“Zillionaire” е първото парче на Flo Rida след “My House”, станал петия хит номер едно в кариерата на музиканта и най-продавания сингъл за 2016 с над 2 милиона продадени копия.
 
Flo Rida е един от най-нашумелите и разпознаваеми артисти в днешно време. След като през 2007 се появи на сцената с хита “Low (Feat. T-Pain)”, който е 7 пъти платинен и прекара 10 седмици на върха на Billboard Hot 100, рапърът от Маями не спира да издава мултиплатинени записи и да подобрява рекорди. 
 
Доказателство за успехите му стават “Right Round (Feat. Ke$ha)”, която е петорно платинена, двойно платинената “In The Ayer (Feat. will.i.am)”, “Club Can’t Handle Me (Feat. David Guetta)”- тройно, “Good Feeling” с четири платинени сертификата, “Wild Ones (Feat. Sia)”, “Whistle” и “I Cry”, които са двойно платинени. Flo Rida участва и в платинените записи на други световноизвестни изпълнители – общата песен с David Guetta и Nicki Minaj “Where Them Girls At”, “Troublemaker” на Olly Murs, както и разбилата класациите “Hangover” на Tayo Cruz. Като цяло, Flo Rida има над 100 милиона продадени сингъла в световен план.

Свързани новини

Flo Rida пусна клипа към "Hola"

06.12.2017

Flo Rida - "Hola"

20.11.2017

Flo Rida и 99 Percent - "Cake"

16.03.2017

Flo Rida - “Zillionaire”

01.08.2016

Flo Rida и Jason Derulo - “Hello Friday”

03.05.2016


flash