Търси в сайта...

Nause набират популярност в класации и дигитални платформи (видео)

За приятелите от деца Jacob Criborn и Leonard Scheja развитието в интелектуален план е приоритетно. По-познати на публиката като шведското дуо Nause, те започват пътешествието си в музиката с прогресивен хаус и се превръщат в световно известни електронни музиканти с над 100 милиона преслушвания по света и фенове по цялото земно кълбо.
 
 
Парчето им “Dynamite”, което ги направи разпознаваеми по света, замества фестивалната енергия с динамично поп звучене, наподобяващо първите им музикални опити. Nause работят по “Dynamite” повече от година, в колаборация с американеца Zac Walters – вокалист на групата Pretty Sister. 
 
 
В Spotify “Dynamite” е слушана над 30 милиона пъти, което прави средно по 6.4 милиона слушатели на месец. Рекордът им за един ден е 730 хиляди преслушвания. Песента влиза в топ 50 в класациите в 9 държави, топ 100 в 14 и топ 200 в 6 страни. B Dance Electronic Songs на Billboard, парчето е на 18 място.
 
 
Рядката и деликатна смесица от клубен дух и текстове, на които всеки си припява, им осигурява публика извън границите на родната Швеция. Устремени към желанието си да добавят мелодичност и смислени текстове към типичната фестивална музика, момчетата пробиват с “Made Of” и “Hungry Hearts”.
 
 
С над 11 милиона преслушвания само в Spotify, сингълът “The World I Know” показа, че бъдещето им като музиканти ще носи само изкачване в класациите.

Свързани новини

Nause - "Dynamite"

08.11.2016


flash