Robin Schulz и David Guetta с текстов клип към "Shed A Light" (видео)

Тъкмо навреме за предстоящите празници, песента "Shed A Light" ще разсее мрака. Въпрос на време беше двама от най-обичаните DJ и продуценти да предоставят на феновете на денс музиката хита на 2016. Най-успешният немски артист за последните две десетилетия Robin Schulz се обединява с френският рекордьор David Guetta, за да ни представят "Shed A Light".
 
 
Двете суперзвезди направиха премиерата на денс-поп баладата днес, 25 ноември. Химията между двамата е осезаема. „Винаги съм подкрепял Robin. Пътували сме на турнета заедно, а за тази песен бях особено ентусиазиран. Песните му са изключително емоционални и мелодични, затова беше ясно, че ще избера него за парчето. Усещах, че е правилният човек.", каза David.
 
Любовта и уважението между тях са споделени. Robin коментира: "С нетърпение очаквам излизането на общия ми проект с David Guetta. Смятам, че "Shed A Light" е фантастична комбинация от стиловете ни, подкрепени от невероятните гласoве на Cheat Codes." Добавяйки електронното трио от Ел Ей Cheat Codes към микса, Schulz и Guetta достигат до завършено звучене.

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

Робин Шулц с нов сингъл

22.02.2023

Робин Шулц и Том Уокър с дует

01.08.2022

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022


flash