Търси в сайта...

"Rockabye" на Clean Bandit е #1 в Spotify Bulgaria Viral Top 50

За по-малко от месец новото парче "Rockabye" на носителите на Grammy Clean Bandit постигна невероятен успех. В България парчето е най-слушаното в Spotify и застана на първа позиция в Spotify Bulgaria Viral Top 50. 
 
 
Освен у нас, песента стана хит и по света. В Обединеното кралство "Rockabye" е на върха на класацията OCC, и е на второ място в Spotify, което е най-високата позиция, заемана от парче на Atlantic Records. В класациите им за ротация, песента е на 4 място, а в Shazam запазва първата си позиция с над 500 хиляди търсения (за сравнение, Little Mix имат 157 хиляди, а песента на James Arthur, която излезе преди 6 седмици, има милион). Само за един ден песента се изкачи с 10 позиции напред в Global Spotify Chart и сега заема 27 място. В Щатите песента влезе в Spotify US Top 100 на 98 място, и вече е в топ 10 в Spotify Германия. 
 
"Rockabye" показва най-добрата страна на променящите музиката артисти от Clean Bandit. За пореден път Jack Patterson, Grace Chatto и Luke Patterson ни представят парче със забележителен бийт, типичното поп звучене и заразни струнни мелодии. С кадифения глас на Anne-Marie и слънчевото настроение, което внася Sean Paul, "Rockabye" завладява класациите по света, както и сърцата на феновете, а триото прескача още един голям камък в кариерата си.
 
Групата в момента е в студио и записва втория си албум, който можем да очакваме през 2017.

Свързани новини

Нов сингъл от Clean Bandit

25.10.2022

#FreshNewMusic през изминалата седмица

25.03.2022

Clean Bandit и Mabel издават "Tick Tock"

24.08.2020

Clean Bandit - “Mama”

26.02.2019

Clean Bandit пуснаха новия си албум

30.11.2018


flash