Lukas Graham с емоционален клип към “You’re Not There” (видео)

Датският квартет Lukas Graham продължава успешната си година, споделяйки емоционалното видео към новата си песен “You’re Not There”. Песента е написана от вокалиста на групата Lukas Forchhammer, който се възстановява от смъртта на баща си. Видеото дава живот на личния текст. 
 
 
С над 2 милиарда преслушвания само тази година, Lukas Graham отново се доказаха като едни от най-бързо изгряващите музиканти за 2016 с четворно платинен сингъл (“7 Years”) и сертифициран със злато дебютен албум, който дебютира на 3 място в Billboard 200 и се радва на невероятен успех, след издаването си на 1 април.
 
Lukas Graham стават една от четирите групи, чиито първи албуми са станали златни тази година (другите са Kevin Gates, Rachel Platten и Charlie Puth). Групата се качи за изпълнение на сцената на наградите MTV EMA, където бяха номинирани в няколко категории, а тази седмица започва втората част от турнето им, което ще приключи на 1 февруари.  
 
Успехът на Lukas Graham беше гарантиран от сингъла “7 Years”, който оглави класациите по света, достигна до 2 място на Billboard Hot 100 с над 585 милиона преслушвания в Spotify. Вторият им сингъл “Mama Said” пое по пътя на успеха, изкачвайки се до топ 20 на Hot AC и топ 40  с над 135 милиона преслушвания в Spotify. 
 
Албумът Lukas Graham е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Lukas Graham споделиха нова песен

12.11.2019

Lukas Graham - "Love Someone"

10.09.2018


flash