Дуото Nause пусна новото си парче "Dynamite" (аудио)

За приятелите Jacob Criborn и Leonard Scheja още от деца развитието в интелектуален план е приоритетно. По-познати на публиката като шведското дуо Nause, те започват пътешествието си в музиката с прогресивен хаус и се превръщат в световно известни електронни музиканти с над 80 милиона преслушвания по света и фенове по цялото земно кълбо.
 
Рядката и деликатна смесица от клубен дух и текстове, на които всеки си припява, им осигурява публика извън границите на родната Швеция. Устремени към желанието си да добавят мелодичност и смислени текстове към типичната фестивална музика, момчетата пробиват с "Made Of" и "Hungry Hearts". С над 11 милиона преслушвания само в Spotify сингълът "The World I Know" е знак, че бъдещето им като музиканти ще носи само изкачване в класациите.
 
 
2016 донесе изключително много успехи на Nause, както и промяна на динамиката на живота заради бързо разрастващата им популярност. В опитите си да създадат мелодичен и нежен хаус, в същото време подходящ за клубове, те подписват с Warner Music и правят най-голямата крачка в кариерата си. Първият сингъл към лейбъла "Dynamite" замества фестивалната енергия с динамично поп звучене, наподобяващо първите им музикални опити. С непрекъснати участия по летни фестивали, Nause се приближават до целта си – световна слава и разпознаваемост. 
 
Nause работят по "Dynamite" повече от година, в колаборация с американеца Zac Walters – вокалист на групата Pretty Sister. "Това е песента, която ни прави най-горди и сега единственото, което искаме, е да я изпълним пред целия свят", споделиха Jacob Criborn и Leonard Scheja.

Свързани новини

Nause набират популярност

06.12.2016


flash