Zak Abel издава дебютен албум, чуй първия сингъл от него (аудио)

Поп сензацията от северен Лондон Zak Abel е щастлив да обяви издаването на дебютния си запис Only When We’re Naked. Албумът ще излезе на 3 февруари 2017, а първата песен, която можем да чуем, е "Unstable". 
 
 
"Албумът е за всякакъв вид голота. Когато застанеш гол, нямаш какво да криеш – записът е за това колко уязвими сме всички. Понякога да си гол означава да кажеш обичам те, или че си направил грешка. Запознат съм с всички свои недостатъци и слабости, и знам че всички ги имаме", каза певецът за предстоящия си албум. 
 
След като през 2015 издаде две ЕР-та Joker Presents… и One Hand On The Future, Zak се отдръпна от сцената, за да създаде албума си, за който винаги е мечтал. Певецът се фокусира над уязвимостта на хората, изразена чрез емоциите ни, и създава 10 песни, идващи право от сърцето му. И това е само началото на кариерата на изпълнителя.
 
Издадените от Zak записи имат над 17 милиона преслушвания по цял свят, записвал е с имена като Kaytranada, Tom Misch, Joker, Karma Kid и други. Концертите му в Servant Jazz Quarters, Notting Hill Arts Club и Hoxton Bar & Kitchen в Лондон през последните 18 месеца се разпродават напълно, което му осигурява и място сред изпълнителните на фестивали из цялата страна. 
 
Only When We’re Naked - съдържание:
1. Unstable
2. Still Want UUU
3. Broken
4. The River
5. Winging It
6. Only When We're Naked
7. Awakening
8. Deserve to Be Loved
9. Hero
10. One More
 
Албумът Only When We’re Naked ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Zak Abel - "Love Song"

19.04.2018

Zak Abel - "Love Song"

02.04.2018

Zak Abel с ново парче

27.06.2017

Zak Abel - "Everybody Needs Love"

19.07.2016


flash