Little Mix с нов сингъл "Shout Out To My Ex" (видео)

След месеци на слухове и спекулации, най-горещата момичешка група на планетата, Little Mix, представиха новия си сингъл "Shout Out To My Ex". Световната премиера на песента се състоя на сцената на британския X Factor в неделя вечерта. 
 
 
"Shout Out To My Ex" е написана от Little Mix, Camille Purcell, Iain James и Electric. Песента е пилотен сингъл от предстоящия четвърти студиен албум на момичетата, който ще излезе през ноември.
 
Британската групта Little Mix, в която влизат Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock и Jade Thirlwall, се създава през 2011 в осмия сезон на X Factor и става първата група-победител в историята на предаването. След победата Little Mix се превръща в една от най-успешните поп формации в света, с повече от 12 милиона продадени копия по света (албуми и сингли) и три No.1 хита в сингъл чартовете на Великобритания и САЩ. 
 
Третият албум на групата, Get Weird, издаден миналата година, е най-продаваният проект на момичетата с близо 2 милиона копия по целия свят. Преди дни групата спечели наградата на списание Glamour в категорията "Най-добър артист 2016" на годишните награди "Жена на годината". 
 
Песента е пилотен сингъл от предстоящия албум на групата Glory Days, който ще излезе на 18 ноември от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Свързани новини

Ново соло приключение за певицата

29.03.2024

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021

#FreshNewMusic - най-добрите нови албуми

15.11.2021

Little Mix с първа песен като трио

11.11.2021

#FreshNewMusic (01-05.11.21)

05.11.2021


flash