Търси в сайта...

Bryan Adams обеща да пее повече от два часа и половина

По-малко от месец ни дели от мащабното BEST OF шоу на легендарния Bryan Adams в София на 11 октомври от 20:00 ч. в столичната Арена Армеец. Изпълнителят обещава да подари на родните меломани над два часа незабравимо музикално изживяване с най-големите му хитове, сред които “Summer of 69”, “Run To You”, “Everything I Do (I Do It For You)”. Феновете ще чуят още горещите нови парчета от последния албум на Adams - “ Get Up”.
 
На сцената на Арена Армеец гласовитият канадец ще излезе с група от четирима световноизвестни музиканти. Съставът, по-известен като The Dudes of Leisure, включва китарист, баскитарист, барабанист и кийбордист. Бендът неизменно е с Bryan Adams по време на сценичните му изяви вече близо 30 години. 
 
Легендарният музикант идва у нас с 12 тира техника и огромен екип от най-добрите професионалисти, за да може българските му фенове да се насладят на перфектно качество на звука и визията. Концертът на Bryan Adams е част от турнето “Get Up”, с което той вече покори Европа, Америка и Канада. Шоуто се завръща отново на Стария континент с гостуване на 1 октомври в Люксембург. Критиците определят обиколката като най-успешната в кариерата на именития певец.
 
Шоуто на Bryan Adams в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна. 

Свързани новини

Броени дни до концерта на Bryan Adams

12.11.2019

Bryan Adams пуска best of колекция

20.10.2017

Последнo преди концерта на Bryan Adams

11.10.2016

Bryan Adams сам избира фенове за M&G

10.10.2016

Българи в кухнята на Bryan Adams

04.10.2016


flash