Търси в сайта...

Миро се сбогува с ергенския живот

Любимецът на редица българки и един от най-успешните певци у нас – Миро сключи брак в неделя на красивия гръцки остров Корфу, пише woman.hotnews.bg. 
 
Щастливата новина съобщи самият той в личния си профил във фейсбук с цитат от Библията: "Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада." 
 
 
А за да разберат всички посланието му, публикува колаж, на който са изписани първите букви от малките имена на него и половинката му с допълнение “Горчиво” и датата 28 август 2016. Новото семейство неслучайно избира остров Корфу за брачната церемония. “Това е моето място”, каза Миро в интервю наскоро. Там разказа, че приятелката му става все по-хубава и открита с годините. “Това е момичето, което съм си избрал”, обясни тогава Миро за своята половинка Ели. 

Свързани новини

Коледата с български песни

10.12.2019

Миро - "Пепел"

27.11.2019

Миро и Койна Русева - "Ти защо си тук?"

03.10.2019

Миро - "Печат от моята душа"

13.11.2018

Забраниха на Миро да пее "Гълъбо"

02.07.2018


flash