Chris Brown арестуван заради заплаха с огнестрелно оръжие

Chris Brown бе арестуван около дома си в Лос Анджелис, пише bgnes.com. Той обвинен в нападение и заплаха от използване на огнестрелно оръжие, съобщи полицията в Лос Анджелис. Това е резултатът от продължилата над един час драма, възникнала след обаждане в полицията срещу рапъра. 
 
Сайтът TMZ, който се е специализирал на поверителна информация за живота на знаменитостите предаде, че заплаха с огнестрелно оръжие от страна на Brown е предявена от Baylee Curran, тазгодишната носителка на титлата "Мис регионална Калифорния". Блондинката, която неведнъж посещавала вечеринки на Brown във вилата му в предградие на Лос Анджелис, била при него на купон и предната нощ. Тя твърди, че изразила възхищението си от бижу от колекцията на певеца, показано специално за гостите на вечеринката. Охранител обаче, на когото нейният интерес му се сторил подозрителен, вдигнал тревога, а притичалият певец се развикал на гостенката, насочвайки пистолет срещу нея. 
 
По данни на TMZ представителите на Brown прибрали мобилния телефон на Curran и изискали от нея да се разпише под задължението да не разгласява за случилото се. Момичето категорично оказало и си тръгнало заедно с приятеля си. След това се обадила на 911 и разказала пред полицията за случката. Това накарало полицията да отцепи вилата на рапъра. Тъмнокожият певец отказа да пусне в дома си полицаите и за целта поиска съдена заповед. Хората от обкръжението на Brown излезли навън един по един и бяха обискирани. Самият Brown предал брезентово чувалче, в което бил пистолета и наркотици. След това той бе задържан и отведен в полицейския участък. 
 
Певецът, който преди неведнъж е имал проблеми със закона, заяви в Instagram, че не е виновен. "Все ми е едно. Когато дойдете със запевед ще видите, че няма нищо вярно, идиоти", написа Brown. Той добави, че ще пусне полицаите само при наличието на разрешителна заповед от съда. Край дома на рапъра има няколко патрулни коли. 
 
През 2009 Brown преби жестоко приятелката си Rihanna, за което бе осъден на 5 години затвор условно и 180 дни обществен труд. Той неколкократно и публично се разкайваше за деянието си. В края на 2010 премина курс за реабилитация на склонни към домашно насилие мъже, а по-късно дори се помири с Rihanna. 

Свързани новини

Крис Браун отново на съд

31.01.2022

Chris Brown с нов двоен албум

01.07.2019

Chris Brown - “Undecided”

08.01.2019

Chris Brown с нов двоен албум

02.11.2017

Chris Brown - "Questions"

22.08.2017


flash