Justin Bieber се изпокара със Selena Gomez и изтри акаунта си в Instagram

Bieber и преди беше заплашвал, че ще заключи акаунта си в Instagram, но сега отиде една стъпка по-далеч.
 
Драмата започна през уикенда, когато Justin сподели снимки с приятелката си Sofia Ritchie. СЛед като някои фенове оставиха доста злобни коментари за 17-годишното момиче, Justin отговори на удара с думите “Ще заключа акаунта си, ако не спрете с омразата, хора, това вече излиза от контрол, ако наистина сте фенове, няма да сте гадни към хората, които харесвам.”
 
След като армията фенове на Justin възроптаха, че избира новото си увлечение пред тях, с коментар в собствения си акунт се намеси и бившата му приятелка, Selena Gomez. “Ако не можеш да понесеш омразата, спри да качваш снимки на приятелката си, хаха”, написа Selena. “Би трябвало да е нещо специално, само между вас двамата. Не се гневи на феновете ти, те те обичат.”
 
Justin не й остана длъжен и написа: "Забавно е да видиш хора, които са ме използвали, за да получат внимание, сега да ме сочат с пръст по подобен повод. Тъжно”, а след няколко минути добави: “Аз съм срещу това който и да е да бъде бомбардиран с омраза. Надявам се, че ще сте мили към моите приятели и едни към други. И да, обичам своите фенове.”
 
Нещата придобиха интересна посока, когато Selena го обвини в "многократни изневери". “Забавно е как тези, които са изневерявали многократно, сега сочат с пръст към избралите да простят и подкрепят, нищо чудно, че феновете са бесни”, написа тя. “Тъжно.” На което Justin отговори с “Аз съм бил изневерявал... О, как забравих за теб и Zayn?”, малко след което изтри акаунта си изцяло.
 
По-късно Selena публично се разкая за постовете си и ги изтри, като публикува извинението си в снапчат: "Това, което казах, беше егоистично и излишно", но според източници канадецът не й е простил, защото отказва да отговори на обажданията й.
 
Вчера редакторите в изданието TMZ.com заявиха, че са получили извление, според което не Bieber е бил автор на обвинението към нея в изневяра, а е било работа на тролски акаунти, които са се постарали да наподобят неговия, докато в действителност никога нищо не е имало между изпълнителката и Zayn.

Свързани новини

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022

#FreshNewMusic тази седмица

10.12.2021

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Justin Bieber пак трогна всички

24.11.2021

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021


flash