Jamie Dornan се отказа от социалните мрежи

Jamie Dornan напусна социалните мрежи след злостни атаки срещу него и семейството му.
 
Звездата от "50 нюанса сиво", който има две дъщери от съпругата си Amelia Warner, закри акаунтите си в Twitter и Instagram, които и така не използваше често. “Ако трябва да сме честни, не бях много активен в последно време така или иначе”, каза 34-годишният актьор пред ирлансдкия "Independent". “За да изтрия акаунта си в Instagram, се наложи да пиша на агента си, за да ми даде паролата. С Twitter се забавлявах повече преди, но мисля, че за цялата минала година имах само два туита.”
 
Jamie стана известен с ролята си в "The Fall", след което беше изгран за ролята си на Christian Grey. Но, както често става с внезапно дошлата слава, известността му донесе на него и семейство му и огромна доза нежелано и често агресивно внимание. “Колкото повече се увеличава публичният интерес към теб, толкова по-ужасно започват да се държат хората. Започват да казват отвратителни неща за семейството, за децата ти. Какъв е смисълът?”, пита се риторично той.
 
Актьорът беше споделил пред сайта Gold Derby, че в самия му ежедневен живто славата няма голям ефект. “Живеем доста тих живот", обясни той. “Жвна ми и детето ни просто живеем живота си, не ни преследват по улицата или нещо такова. Е, има интерес, разбира се, виждаш, че хората понякога се сбутват и си шушукат, но се радвам да споделя, че не е нищо прекалено и извън контрол.”
 
В момента Jamie снима финалните две части от трилогията една след друга и очаква с нетърпение да прекара след това повече време със семейството си.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash