Виж новия клип на Рут Колева към "Oceans" (видео)

Видеото към песента “Oceans" на Рут Колева е вече достъпно в интернет. 
 
 
Напълно заслужено песента привлече вниманието на гуруто в съвременната световна музика – Марк Ронсън. Английският изпълнител и продуцент, носител на 5 награди грами, "откривател" на легендарната Ейми Уайнхаус и автор на един от най-големите хитове за 2015г. “Uptown funk" поздрави персонално Рут, заявявайки, че песента “Oceans" е негов личен фаворит. 
 
Музиката и текста на парчето “Oceans" са дело на Георги Линев и Рейчъл Роу. В записите на песента участват също и музикантите от Софийската филхармония с диригент Владимир Джамбазов, а продукцията е резлизирана в Лос Анджелис. Музикален продуцент на целия албум е Георги Линев. Красивата загадъчност и романтика на остров Самотраки в Гърция придават усещането за дълбочина и свобода във видеото към песента, дело на Георги Манов и "Clamer Studio". Главната мъжка роля в клипа изпълнява моделът и музикален изпълнител Виктор Симсонов.
 
С представянето на клипа Рут анонсира и своя следващ голям проект. Това е концерт-промоция на предстоящия нов албум в Зала 1 на НДК на 28 януари 2017, билетите за който са вече в продажба на ticketportal.bg. Певицата сподели, че концертът ще бъде най-голямата й продукция до момента, в която феновете ще имат възможността да чуят също и едни от най-големите български музиканти в компанията на симфоничен оркестър.

Свързани новини

Певицата с нов сингъл

22.01.2024

Ново предизвикателство за певицата

08.08.2023

Kлипът е вдъхновен от японско аниме

07.07.2023

Странна новина развълнува феновете

29.03.2023

Рут Колева с нова песен и клип

27.02.2023


flash