Matoma пусна "False Alarm" с Becky Hill (аудио)

Иновативният албум Hakuna Matoma на норвежкия електронен музикант Matoma продължава да се разраства и да разгръща потенциала си с времето. С над 280 милиона преслушвания и средно 7,5 милиона слушания всеки месец в Spotify, Matoma доказва, че нестандартния му подход има успех.
 
Най-новото парче добавено към албума е "False Alarm" – общият му проект с Becky Hill, която оглави класациите с участието си в "Gecko (Overdrive)" на Oliver Heldens и е работила с Rudimental, Wilkinson и други големи имена в музиката. Свежата "False Alarm" показва трептящата, лятна страна на Matoma, имаща неподправената сила да те завладее. Силата на гласа на Becky Hill добавя заразния стил към парчето.
 
 
"Вдъхновявам се от гласове, които имат способността да ти повлияят, и смятам, че Becky има един от най-специалните гласове, които съм чувал, наистина беше чест да работя с нея за тази песен. Когато за пръв път чух нейно демо настръхнах, беше толкова добро, че още го пазя. Вълнувам се за успеха на тази песен, която ще е саундтракът на лятото, поне за мен", бяха думите на Matoma по повод излизането на сингъла. "False Alarm" следва последното парче "Paradise", в което взимат участие Sean Paul и KStewart и беше чуто за пръв път на сета на Matoma по време на Coachella, където Sean Paul се включи на живо за своята част, а Akon и Ja Rule изненадаха публиката с неочакваната си поява.
 
Hakuna Matoma демонстрира уменията на Matoma да прекрачва границите на типичния тропически хаус, смесвайки елементи на денс, поп и карибско звучене в едно. Освен песните "Paradise" и "False Alarm" към Matoma в албума се присъединяват редица гост изпълнители като Washington D.C., Wale и ямайският артист Popcaan (за "Feeling Right (Everything Is Nice)"), a в "Try Me" участват Jason Derulo и Jennifer Lopez. Песента на Coldplay "Adventure Of A Lifetime" с ново звучене също може да бъде намерена в записа, както и "Knives", изкачила се до първо място в класацията на HypeM, парчето "Wonderful Life", включено в свежия саундтрак на "Angry Birds", и страхотната "Running Out" с участието на наградения с MTV Music Europe Award Astrid S.
 
С издаването на "False Alarm", Matoma обявява и обширното си турне из Северна Америка тази есен. С подкрепата на електронното трио Cheat Codes, и гостуващите на някои от датите Steve Void и BAYNK, турнето ще покаже новите проекти на Matoma и ще зареди с добро настроение целия континент.

Свързани новини

Matoma - "Slow"

21.11.2017

Matoma и The Vamps с нов проект

04.09.2017

Matoma пусна "Party On The West Coast"

01.06.2017

Matoma - “Girl At Coachella”

14.03.2017

Matoma се завърна с "Heart Won’t Forget"

09.01.2017

Коментари


flash