Bryan Adams показа фотографиите си на шведската принцеса

В разгара на световното си турне "Get Up”, което ще разтърси София с впечатляващ BEST OF концерт на 11 октомври, Bryan Adams отдели специално внимание на последната си изложба в Кралство Швеция. Впечатлена и заинтригувана от фотографския талант на рок звездата, дори самата принцеса Victoria – първородната дъщеря на Негово Кралско Величество, Carl XVI Gustaf, е пожелала да посети експозицията с многозначителното заглавие "Exposed".
 
 
Кадрите вече могат да бъдат разгледани в шведския музей на  фотографията "Fotografiska" - място с изключителна културна значимост. Те от една страна показват безгрижния и бляскав живот на известните, в контраст с видимите и невидимите последствия  от войната, уловени от обектива на Adams. Фотосите привличат интереса, не само на престолонаследницата на Швеция, но и на много посетители от Кралството и туристи от цял свят. 
 
Концертът на Bryan Adams в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна. 

Свързани новини

Броени дни до концерта на Bryan Adams

12.11.2019

Bryan Adams пуска best of колекция

20.10.2017

Последнo преди концерта на Bryan Adams

11.10.2016

Bryan Adams сам избира фенове за M&G

10.10.2016

Българи в кухнята на Bryan Adams

04.10.2016


flash