Moisey и Dexter щурмуват лятото с хита "Тя" (видео)

Клипът към общата песен на двамата изпълнители направи своята премиера в интернет и за броени дни "Тя" се превърна в най-желания от феновете трак в нощните заведения.
 
Колаборацията е свежо RNB. Изпълнителите са запазили специфичния си стил от времето на "Знаеш ли кой видях", като този път провокират със смесването на фолклорни и арабски елементи, с които щурмуват лятото. Чрез текста двамата изпълнители се опитват да намерят отговор на вечния въпрос: "Какво искат жените?", а Moisey признава, че музата за неговите куплети е жената, пленявала най-дълго ума и сърцето му.
 
 
Клипът е заснет в Дубай, където по време на снимките в пустинята екипът остава без вода. В края на деня Moisey е в критично състояние, но колегите му навреме успяват да намерят "оазис" и го спасяват като в арабска приказка. Музиката, аранжимента и текста на "Тя" са дело на двамата изпълнители, като за римите "рамо удря" и Venci Venc. Режисьор на видеото е Мартин Велков–Martino. 
 
Dexter е работил дълги години за проекти от световна величина в Дубай. Негова авторска музика звучи в ефира на CNN пред над 2 милиарда души при откриването на най-високата сграда в света - "Бурдж Халифа". След като се връща в България, Dexter започва да продуцира музика за българската сцена и има пръст в хитовите заглавия "Знаеш ли кой видях", "Идеал Петрофф", "Изгрева и залеза", "Така да е" и много други.

Свързани новини

Моисей отново в дует

02.02.2021

Моисей с нова песен - "Гласът На Народа"

11.03.2020

Моисей c нова песен и видео

04.02.2020

Лео, Играта и Моисей - "Bye, Bye"

12.06.2019

Део, Лео и Мойсей - "Сладките й устни"

10.04.2019


flash