Moisey и Dexter търсят отговор на вечния въпрос "Какво искат жените?"

Довечера двамата ще изненадат феновете си с колаборацията "Тя", която прави YouTube премиера в 20:00ч в YоuTube канала на Facing The Sun. 
 
Песента е свежо RNB, но ще се хареса и на феновете на трап музиката. Изпълнителите са запазили специфичния си стил от времето на "Знаеш ли кой видях", като този път провокират със смесването на фолклорни и арабски елементи, с които ще щурмуват лятото.
 
Хумористичният привкус на текста цели да усмихне жените, които биха се припознали в него, а не да ги осмее. Момчетата могат да научат повече за същността на "горещите" жени и да са подготвени за новите летни авантюри. Клипът е заснет в Дубай, където по време на снимките в пустинята екипът остава без вода. В края на деня Moisey е в критично състояние, но колегите му навреме успяват да намерят "оазис" и го спасяват като в арабска приказка. 
 
Това не е първият общ проект на музикантите. Двамата работят от дълго време заедно, а хитовете им през последните четири години са доказателство за успешен тандем. Moisey и Dexter смятат да продължат сътрудничеството си, като продуцират проекти на други изпълнители.

Свързани новини

Лео, Играта и Моисей - "Bye, Bye"

12.06.2019

Део, Лео и Мойсей - "Сладките й устни"

10.04.2019

Моисей и Симон - "В съня ми"

10.10.2018

STANI и Dexter - We Like It Loud

18.01.2018

Moisey и Dexter - "Тя"

07.06.2016

Коментари


flash