Sia се гмурка в света на Дори с песента "Unforgettable" (видео)

Sia се присъединява към Disney Pixar в създаването на най-новото анимационно приключение, "Търсенето на Дори". С изпълнение на класическия хит "Unforgettable", Sia става част от саундтрака на така чаканото продължение на "Търсенето на Немо". Песента на Ървинг Гордън е написана през 1951, но парчето печели награда Grammy едва през 1992, когато Natalie Cole го включва в албума си с дуети в памет на баща си Nat King Cole. 
 
Номинираната пет пъти за награда Grammy, Sia току-що обяви турнето си "Nostalgic for the Present" с дати в 22 града в Северна Америка. Тя изпълни песента към "Търсенето на Дори" за първи път в ефира на "Шоуто на Ellen DeGeneres", която озвучава забраваната Дори. 
 
 
"Дори ме просълзява", сподели Sia. "Когато Ellen ме покани, не можах да откажа!" Режисьорът на "Търсенето на Дори" Andrew Stanton е фен на Sia от много време. "Както Robbie Williams направи свой уникален кавър на класическа песен за Търсенето на Немо, Sia улови духа на парчето на Nat King Cole "Unforgettable" и я изпълнява по свой начин", казва Stanton. "Допълват се идеално, също като двата филма."
 
Саундтракът на "Търсенето на Дори", който включва и парчето на Sia, ще направи своята премиера на 17 юни, когато и самият филм излиза на голям екран на 2D и 3D.
 
 
"Търсенето на Дори" посреща отново на голям екран любимците на няколко поколения: бодлоперката-забравана Дори (в оригинал с гласа на Ellen DeGeneres), която щастливо живее в рифа с любимите ни Марлин и Немо. Когато Дори случайно си спомня, че има семейство, които вероятно я търсят, триото потегля на приключение, което ще промени живота им. Те ще прекосят океана, за да стигнат до престижния калифорнийски Институт по океанология – възстановителен център и аквариум. За да открие майка си и баща си, Дори се обръща за помощ към тримата най-колоритни обитатели на Института – Ханк, октопод, който често се покрива от служителите си, Бейли – белуга, която е убедена, че билогичните му сонарни възможности са повредени, и Надежда – късогледа китова акула. Навигирайки сръчно сложните вътрешности на Института, Дори и приятелите й откриват магията в техните недостатъци, приятелства и семейство. 

Свързани новини

Великолепна комбинация

20.03.2024

Sia с нов албум през май

15.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

Скоро нещо ново от Кайли Миноуг и Сиа

31.01.2024

Звездата изненада феновете си

01.06.2023


flash