Mahmut Orhan, авторът на "Feel", идва за първи път в България

Името на Mahmut Orhan е синоним на един от най-големите музикални хитове тази пролет - парчето "Feel". 23-годишният диджей и продуцент от Бурса е новата супер сензация на клубната сцена, който за кратко време покори денс чартовете у нас и в чужбина, а песента и клипа към нея буквално заливат медийното пространство. 
 
 
На върха на славата си Mahmut Orhan ще гостува за първи път в България на 28 май, по покана на столичния Club Mascara. Заедно с DJ Vasquez младият хитмейкър ще поднесе на българската публика едно наистина впечатляващо шоу зад пулта.
 
Deep House, Indie Dance и Nu disco са любимите стилове на Mahmut Orhan, които провокират въображението и креативността му. Работата му основно е съсредоточена върху реаранжиране на парчета от 80-те и 90-те. През 2012 две от композициите му са включени в компилациите "Little Buddha 5" и "Siddharta Dubai (The Spirit of Buddha Bar)". През 2014 реализира сингъла "Without You", а година по-късно "Age Of Emotions" достига 33-то място в "Indie Dance / Nu Disco Top 100" на Beatport. 2016 се оказва знакова в кариерата на талантливия продуцент, след като се ражда "Feel" feat. Sena Sener. 
 
На 28 май, събота, Mahmut Orhan ще бъде специален гост на серията събития "Be Fabulous" в Club Mascara. Начало 22:30 часа. Вход 10 лева. 

Свързани новини

Какво слушаше България през 2016?

06.02.2017

Дамян Попов и Mahmut Orhan с общ проект?

22.07.2016


flash