„Не ти ли стига“ е новият проект на Михаела Маринова

Днес от 14 часа очарователната Михаела Маринова ще представи новия си проект при Тео.

След като миналата година оглави еърплей класациите със „Стъпка напред“, гледан над 3 милиона пъти в YouTube и VBOX7, Михаела Маринова отново изненадва меломаните със звука и визията на следващия си проект. „Не ти ли стига“, чиято премиера онлайн и в ефир се състоя сутринта на 22 април, дава заявка да повтори впечатляващия успех на предишния солов сингъл на изпълнителката и да утвърди мястото й сред най-перспективните артисти на музикалната сцена у нас.

Лиричният текст и композицията на „Не ти ли стига“, съчетаваща модерно поп звучене, силни вокали и дъбстеп елементи, са дело на Pavell (половинката от хип-хоп дуета на годината Pavell & Venci Venс'). „Още от първото слушане усетих, че това е моето парче! Когато Павката ми пусна демото и изпях припева, веднага решихме да споделим резултата с продуцентите ни от "Вирджиния Рекърдс", които страшно много го харесаха, и така дадохме старт на проекта“, споделя Михаела. За завършения звук на песента се е погрижил шведският хитмейкър, музикален продуцент и автор на „Стъпка напред“ Ollipop.

Видеото е дело на режисьора Жоро Манов и екипа на Clamer Design Studio. В него Михаела е поставена в доста сурови условия. „Това си беше истински Survivor“, казва гласовитата изпълнителка по повод 12-часовия снимачен ден, в който почти през цялото време буквално влачи на гръб или след себе си своя екранен партньор и близък приятел Никола Стойков.

В момента Михаела Маринова работи по няколко проекта – дует с един от най-успешните български изпълнители, колаборация с двама от най-обичаните млади артистииновосамостоятелно парче.


Свързани новини

Global Music Report - резултатите

22.03.2024

Бебе на хоризонта!

18.03.2024

След 11 години...

11.03.2024

"Музикалните навици на българите"

26.02.2024

Латино звезда е ''Жена на годината''

20.02.2024


flash