Нели Петкова с празничен концерт на фестивала "Sofia Mezi"

Положителни отзиви от американски медии получи сингълът "BAD” на Нели Петкова по време на едномесечното й турне в САЩ,  което премина през градовете Маями, Чикаго, Шарлът, Атланта, Бостън, Лас Вегас и Сиатъл. 
 
Два дни след турнето зад Океана, стартираха концертите на изпълнителката на родна сцена. На 6 май от 19ч. предстои празничен концерт с ансамбъл "Филип Кутев”.
 
Нели Петкова и един от музикалните символи на страната – националният ансамбъл за народни песни и танци "Филип Кутев”, ще зарадват столичани със самостоятелни концерти и съвместно изпълнение, подготвено специално за фестивала "Sofia Mezi”. Нели Петкова e подготвила народни песни с модерно звучене, завладяващи акапелни изпълнения и най-популярните си авторски хитoве. Ансамбъл "Филип Кутев” ще представи богата и разнообразна фолклорна програма, с песни и танци от всички региони на страната.
 
Дванадесет часовата програма за Гергьовден е в рамките на пролетното издание на балканския фестивал "Sofia Mezi” от 5 до 8 май на територията на реновирания Северен парк, с участието на изпълнители от България, Сърбия и Гърция. 
 
Вход – свободен. 

Свързани новини

Какво си пожела певицата Нели Петкова

29.12.2022

Нели Петкова с ефктно ново видео

28.02.2022

Нели Петкова с нов албум

19.07.2021

Нели Петкова с режисьорски дебют

02.04.2021

Нели Петкова с нов сингъл

27.07.2020


flash