Търси в сайта...

Авеню пуснаха клипа към “Спомни си ти за мен” (видео)

Най-новата песен на дует Авеню, "Спомни си ти за мен“ е по музика на Боби Иванчев и текст на Заки Соколов. 
 
"Всички ние имаме някой близък до себе си човек, за когото се сещаме, когато ни е трудно и с когото искаме да споделим ценен миг, спомен или преживяване... Песента е за тези, на които имаме нужда да доверим  най-съкровеното в нас“, казва Заки. "Получих два основни варианта за текст от Заки, но първият, който ми беше пратил е този, по който трябваше да се работи. Този текст ми донесе усещането за виртуален разговор с човек, който ми се иска да видя от дълго време и много ми липсва“, допълва Боби.
 
След като аранжиментът на песента е довършен от Боби заедно с Васил Иванов – The Editor, Авеню записват песента през декември 2015, но не бързат да я представят на публиката, преди да е готово видеото към нея. 
 
 
Клипът на "Спомни си ти за мен“ е също толкова личен и емоционален. Сценарист и режисьор е Заки, който отново се събира с екипа на предишното видео на дуета "Свобода“ – оператора Добрин Кашавелов и фотографа Красена Ангелова. За монтажа и постпродукцията Заки се обръща към Асен Соколов, който преди това работи по клипа на сингъла "Безвремие“.   
 
В заснемането са поканени близки до Авеню хора - приятели, сред които братята Пламен и Иво Добреви и роднини, което допълнително подсилва емоционалния заряд на песента. Хората, които ценят българската музика, ще разпознаят във видеото и образа на човек, близък до сърцето на всеки български музикант.

Свързани новини

Знакова премиера отвъд Авеню

28.03.2024

Романтика на открито

12.07.2022


flash