Търси в сайта...

Spice Girls се завръщат с юбилейно турне

Култовата група Spice Girls се завръща на световната сцена – по случай 20-годишният й юбилей "спайските" решиха да се съберат за грандиозно турне, информира bgnes.com. 
 
"Това е нашата 20-годишнина! Би било непростимо да не отбележим такава дата. Надяваме се скоро да зарадваме феновете с нещо по-специално", казва Mel B. Въпреки че официалната подготовката за турнето все още не е започнала, момичетата от групата са във възторг от идеята. Всички, с изключение на Victoria Beckham. Тя категорично отказваше да участва в приключението, обяснявайки, че е твърде заета с работа върху своята модна марка и със семейството си. Досега.
 
Според източник, близък до звездата, Victoria смятала съвместното участие на Spice Girls при закриването на Олимпийските игри в Лондон за изключително ефектен завършек на музикалната кариера и не й се искало да разваля впечатлението от "красивото оттегляне". Все пак Posh Spice е омекнала донякъде към идеята и макар определено да няма да танцува или пее, ще участва в някои концерти и прояви по време на турнето по неуточнен засега начин. 
 
Колкото до другите "спайски", Mel B, Mel C, Emma Bunton и Geri Halliwell ентусиазирано мечтаят за триумфалното си завръщане. Ако турнето се състои, то може да счупи рекорда не само по популярност, но също и по размера на хонорарите - има слухове, че всяка "спайска" може да получи по 10 милиона паунда. 

Свързани новини

Spice Girls тръгват на турне догодина

27.08.2018

Spice Girls ще озвучават анимация

30.03.2018

Geri Horner: Spice Girls са като брак

27.02.2018

Официално е: Spice Girls се събират

05.02.2018

Victoria Beckham отрече реюниъна

24.11.2017

Коментари


flash