Филипините обмислят забрана за Madonna

Филипинската държава обмисля да въведе забрана за изпълнения на поп-звездата Madonna в страната, след като 57-годишната певица се появи на концерт в Манила, наметната с филипинското знаме, пише bgnes.com. 
 
Медиите отразиха преклонението и ентусиазма, с които "Like a Virgin" беше посрещната от публиката, но филипинските власти бяха доста по-малко впечатлени от сценичното й присъствие. "Малакананг (президентският дворец – бел. ред.) силно желае да забрани на носителката на награда Грами и Кралица на попа Madonna да изнася изпълнения във Филипините заради неуважение към филипинското знаме на неин концерт“, заяви Herminio Coloma, говорител на президента. 
 
Според закон от 1998 г. една година затвор и глоба заплашват хората, които използват филипинското знаме като част от облеклото или като цял костюм или униформа. Епизодът с флага е второто противоречие, провокирано от гостуването на Madonna в католическата азиатска държава. Миналата седмица архиепископ Ramon Arguelles призова вярващите на не посещават заредените със сексуалност концерти на Madonna. 
 
По време на шоуто си в Манила Madonna усърдно се въртеше като стрийптизьорка около пилон с формата на кръст, а около нея пърхаха танцьорки, изглеждащи като монахини, но с твърде оскъдно за божии служителки облекло. Противоречивата поп-звезда не пропусна да използва пътуването си до Филипините и пусна в туитър снимки, показващи как посещава деца в дом за сираци, управляван от монахини в столицата.

Свързани новини

Идва биографичен филм за Madonna

28.04.2017

Madonna осиновява още деца от Малави

08.02.2017

Madonna отново ще режисира филм

11.01.2017

Хванаха сина на Madonna с дрога

24.11.2016

Madonna е жена на годината зa Billboard

19.10.2016

Коментари


flash