Jennifer Batten - сред най-великите на всички времена

Jennifer Batten, която ще изнесе специално шоу в памет на Майкъл Джексън на 4 юни в Sofia Live Club, беше призната за една от най-великите китаристки на всички времена от сп. "Guitar Player". В последното издание на “Залата на славата” на култовото списание, смятано за Библията на всички китаристи, Jennifer беше отличена в категорията “Gallery of the Greats” заради уникалния си стил на свирене и дългогодишните си заслуги към музиката.
 
Легендарната китаристка на Майкъл Джексън, която е плътно до него на сцената по време на трите му световни турнета между 1987 и 1997, разкри пред списанието, че хваща китара за първи път на 8-годишна възраст заради по-голямата си сестра. “Жените са по-слабият пол. Мястото на жената е в кухнята. Жените нямат място в политиката, защото са твърде емоционални. Този свят се ръководи от мъже. Постоянно чувах подобни изказвания, когато бях дете”, връща лентата назад Batten. “Сестра ми обаче ми каза, че единствената разлика между мъжете и жените е физическа. Винаги се сещах за това в моменти на несигурност в кариерата ми.”
 
На 4 юни в Sofia Live Club Jennifer Batten ще представи ексклузивно шоу, наречено “In Memory Of Michael Jackson”, с което ще отдаде почит към Краля на Попа. Ще прозвучат най-големите му хитове, които Batten неведнъж е изпълнявала рамо до рамо с него на сцената – от емблематичното “Dirty Diana” до “Beat It” и “Give In To Me”. 
 
Концертът на Jennifer Batten “In Memory Of Michael Jackson” е на 4 юни (събота) в Sofia Live Club. Начало: 21:00 часа. Билети могат да бъдат закупени в Sofia Live Club и мрежата на Eventim. Първите 100 пропуска са на промоционална цена от 40 лв. След тяхното изчерпване билетите ще струват 50 лв.

Свързани новини

Jennifer Batten отдава чест на Jeff Beck

14.03.2016

Китаристката на Jacko идва у нас

13.01.2016


flash