Търси в сайта...

Новият албум на Sia излиза тази седмица

This Is Acting е предстоящият седми студиен албум на австралийската звезда Sia, една от най-забележителните изпълнителки в съвременната музика и изключително успешен автор на музика. Световната премиера на албума (в България от Вирджиния Рекърдс/Sony Music) е планирана за 29 януари 2016. 
 
This Is Acting излиза след изключителния успех на последния проект на певицата 1000 Forms of Fear (2014) - албум, който получи огромно одобрение както от публиката, така и от музикалната критика по света. Sia издаде само два официални сингъла от 1000 Forms of Fear – тоталният хит “Chandelier“ и последвалият “Elastic Heart”, а албумът оглави чартовете по целия свят. 
 
Сега Sia e готова с новите си музикални предизвикателства. В интервю за сп. NME в края на 2015 тя споделя: "Аз съм супер продуктивна, имам песни за повече от един албум, при това поп песни. Озаглавих албума This Is Acting, защото в него са включени песни, които първоначално написах за други хора. Така, че албумът е нещо като актьорска игра за мен, влизам в различни персонажи и роли. Забавно е...“
 
This Is Acting - съдържание:
1. Bird Set Free | Sia Furler & Greg Kurstin
2. Alive | Sia Furler, Tobias Jesso, Jr. & Adele Adkins
3. One Million Bullets | Sia Furler
4. Move Your Body
5. Unstoppable | Sia Furler & Christopher Braide
6. Cheap Thrills | Sia Furler & Greg Kurstin
7. Reaper | Sia Furler & Kanye West
8. House On Fire
9. Footprints
10. Sweet Design
11. Broken Glass
12. Space Between
 
Пилотният сингъл от албума, озаглавен “Alive” излезе на 25 септември 2015. През ноември м.г. певицата пусна ексклузивно в дигиталните платформи синглите “Bird Set Free“ (първоначално написана за албума 25 на Adele в сътрудничесто със самата нея) и “One Million Bullets”. 
 
На 18 декември излезе песента “Cheap Thrills“, написана в партньорство с Greg Kurstin за албума на Rihanna. На 7 януари т.г. Sia издаде втория официален сингъл от албума, “Reaper“, който създава с хип хоп звездата Kanye West отново за барбадоската дива. По-късно продуцентите на Rihanna решават да не включват песента във финалната селекция за албума й. 

Свързани новини

Великолепна комбинация

20.03.2024

Sia с нов албум през май

15.03.2024

Първа оригинална тава от 2016 насам

13.02.2024

Скоро нещо ново от Кайли Миноуг и Сиа

31.01.2024

Звездата изненада феновете си

01.06.2023


flash