Rudimental направиха акустично изпълнение на "Lay It All On Me" (видео)

Rudimental споделиха едно изключително специално изпълнение на хита “Lay It All On Me” в Hackney Wick, London, записано по време на репетициите за предстоящото им световно турне We The Generation World Tour.
 
Видеото показва първото изпълнение на песента с гласа на Will Heard, който се присъедини наскоро към групата като главен вокал. Това е и първият път, в който бандата изпълнява акустично хита “Lay It All On Me”. Версията показва невероятната композиция на песента, изпълнена само с пиано и китара.
 
 
Pierce коментира: "Репетирахме в Hackney Wick, когато ни дойде идеята да пробваме няколко акустични песни. Беше забавно да върнем песните до базови инструменти и вокал. Срещнахме се с Will Heard преди време и се влюбихме в характера му и изключителния му глас. Помолихме го да се присъедини към нас за турнето и той се съгласи. Това е първият път, в който изпълнява хита “Lay It All On Me” и не беше никак зле!” 
 
“Lay It All On Me” е част от втория им албум We The Generation, който бързо се изкачи до първа позиция в класацията за албуми в Обединеното кралство. Оригиналната версия на песента е продала над 285 хиляди копия в Англия и има над 68 милиона преглеждания в Spotify
 
След суперуспешното им лято, което включваше оглавяване на фестивалите Glastonbury, Lovebox и собствения им Wild Life Festival, четиримата завладяват с позитивизма си целия свят с турнето си We The Generation World Tour с концерти в Европа, Азия, Щатите и Австралия. Групата обявиха, че през 2016 ще оглавят турне с 9 концерта в Обединеното кралство, което ще включва най-голямото им шоу до момента – концерт в O2 Arena на 3 март.
 
We The Generation на Rudimental е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

DJ-ят и британците с нов проект

07.02.2024

Нов сингъл от Rudimental

17.08.2021

Rudimental с нов сингъл

21.07.2021

Rudimental с нов албум и сингъл

18.06.2021

Rudimental с нов сингъл и звучене

14.12.2020


flash