Feder пусна клипа към последния си сингъл “Blind” (видео)

Само месец след като френският DJ и продуцент Feder издаде сингъла си “Blind” feat. Emmi, вече може да гледаме и видеото на песента, следваща успеха на дебюта му “Goodbye”. "Песента разказва за момиче, което разбира, че приятелят й е влюбен в нея”, обяснява Feder. "Тя е за точно онзи момент на осъзнаване, когато  не си очаквал нещо.” 
 
 
Кадрите отразяват думите на изпълнителя – видеото показва момче и момиче на фона на красив исландски пейзаж, в момента на зараждане на романтична връзка. Динамиката на отношенията им е променена завинаги. Артистите пресъздават точния момент, умело насочвани от режисьора. 
 
Дебютният сингъл на Feder “Goodbye” му осигури първа позиция в Белгия, Франция, Унгария, Русия, Турция и Швейцария. Сега, когато 2015 е към края си, продуцентът има зад себе си награда за най-добър нов DJ във Франция в категорията NRJ DJ Award. Това постижение се дължи на 40-те милиона прослушвания в платформата Spotify, 20 милиона в Youtube и над 8 милиона проверки в Shazam. 
 
Този месец Feder ще има две изяви с David Guetta, по-натам очакваме и ремикси за Guetta и Years & Years. Израстването на Feder тепърва започва!

Свързани новини

Топ 5 #FreshNewMusic тази седмица

18.02.2022

Ново от Feder и Ofenbach

28.06.2021

Най-новата музика през изминалите 7 дена

19.04.2021

Feder издаде новия си сингъл "Cosa Fai"

29.05.2020

Feder - “Control”

23.11.2018


flash