Търси в сайта...

Фенове откриха 35 гафа в новия филм за James Bond

Фенове на James Bond вече забелязаха 35 гафа в най-новия филм за британския таен агент "Спектър”, пише bgnes.com. До момента лентата на режисьора Sam Mendes е спечелила близо 470 млн. долара приходи от прожекции, въпреки големия брой технически и смислови несъответствия. Филмът струва над 284 млн. евро. 
 
Те варират от дребни грешки, като появата на липсващи колесници на самолети, до големи странности, като изчезването на персонажи по средата на дадена сцена. Почитателите с набито око са забелязали например, как в сцената, в която самолет се удря в кола, един от колесниците пада. В следващия кадър щетата я няма и колесникът е незасегнат. Други са обърнали внимание как полицията изпреварва Bond (Daniel Craig) на местопрестъплението. "Когато хеликоптерът се разбива, моторницата на Bond пристига на брега на реката и той изтичва до моста. Някак си полицията вече е там и огражда мястото на катастрофата,” обръщат внимание на гафа фенове в интернет. Интересна се оказва и една бойна сцена със злия герой Hinx. В момента, в който лошият агент влиза във вагон-ресторанта на влака, другите пътници изведнъж се изпаряват. В друг голям гаф, едно от момичетата на Bond, изиграно от актрисата Lea Seydoux, променя облеклото си за един миг. "Когато Madeleine ляга на леглото, тя е напълно облечена. Веднага щом чува как Bond разбива стената, тя изведнъж се оказва единствено по секси нощница,” е забелязал наблюдателен почитател. 
 
Други грешки включват несъществуваща автобусна линия в Лондон, смяна на обувките на Bond по средата на сцена и също чудодеен ремонт на счупено стъкло. Засега откритите гафове са доста по-малко от тези в предишния филм от поредицата "Скайфол”. В него феновете откриха 68 грешки.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash