Sam Smith се оттегля временно от сцената

Светът може да посреща Sam Smith с ентусиазъм, но в този момент явно единственото, което изпълнителят иска, е да си почине от сцената, пише obsev.com.
 
Британецът разкри намеренията си пред Entertainment Tonight: “Тъжно ми е, но мисля, че това е правилното решение”. Явно е, че за 23-годишния музикант постиженията му досега не са достатъчни, и му се иска да прави нещата, които хората на неговите години правят в свободното си време - например да ходи по срещи. "Не съм си взимал почивка от три години и единственото, което усещам логично в момента, е да си отида вкъщи, да поживея малко живота си, не по график, да съм просто човек на 23", казва той и добавя "Любовният ми живот си има своите върхове и спадове, което ме вдъхновява, но наистина ми се иска да поизлизам на срещи, като нормален човек."
 
Това не значи, че може да спре напора на музикалната си муза, разбира се. "Пиша по малко", признава той. "Вече ми се оформя в главата посоката, която трябва да поема, какво искам да кажа и как искам да звучи, но истинската работа тепърва предстои."

Свързани новини

Sam Smith - "Pray"

10.05.2018

Sam Smith ft. Logic - "Pray" (Remix)

30.03.2018

Sam Smith - “One Last Song”

30.11.2017

Sam Smith на върха в 57 държави

07.11.2017

Sam Smith разкри името на новия си албум

09.10.2017

Коментари


flash