Бившият пиар на Rihanna: "Сам пуснах слуха за флирта й с Jay Z"

Бившият пиар на Rihanna Jonathan Hay се извини, че е пуснал слуховете за свалка между звездата от Барабдос и жененият шеф на лейбъла й Jay Z. Hay признава пред New York Daily News, че е пуснал слуха в отчаян опит да промотира сингъла на Rihanna "Pon de Replay". 
 
Извинението му идва само ден, след като биографът J. Randy Taraborrelli каза пред Entertainment Tonight, че е разследвал предполагаемата афера обстойно, докато е писал новата си книга "Becoming Beyonce: The Untold Story", и е категоричен, че е изфабрикувана.
 
Писателят заяви пред ET, че е открил, че именно Hay стои зад слуха и ден по-късно самият пиар потвърди това. В интервюто си пред Daily News той се извинява на съпругата на Jay Z Beyonce, и казва: “Новината за излизането на книгата ("Вcoming Beyonce") ми дойде като гръм от ясно небе и не можеше да улучи по-лош за мен момент. Точно работя по проект с моя лейбъл, Urban Hitchcock, и го пускаме през Tidal - който принадлежи на Jay Z и Beyonce… Да се надяваме, че тази новина няма да съспипе работните ни взаимоотношения. Измислицата беше чист PR в отчаяния ми опит да осигуря по-голяма популярност на "Pon de Replay". Беше безразсъдно и дори не мислех, че някой ще се хване. Просто опитвах всякакви неща, колкото да видя дали нещо ще сработи.”
 
“И изобщо не ми хрумна, че ще стане някаква голяма история от това”, добавя Hay. “Но когато видях Beyonce на корицата на тази книга, осъзнах, че всякакви хора печелят от спекулациите около нея и направо ми се обърна стомахът. Срамувам се, че изобщо съм си отворил устата тогава. Сега ми се иска да поправя грешката си и завинаги да погреба този слух.”

Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022

Риана на корицата на "Vogue"

13.04.2022


flash