"Време“ е новият сингъл на Моисей с участието на Жана Бергендорф

Днес е премиерата на новия сингъл на Моисей "Време“ с участието на Жана Бергендорф. Песента доби популярност в рамките на двете големи музикални турнета, от които изпълнителите бяха част през лятото.
 
"В момента пиша новата глава от личната си музикална история и мисля, че именно "Време“ е точното заглавие за нея и за песента“, казва Моисей, който е съавтор на музиката и лиричния текст с бийтмейкъра Александър Корабов, по-известен с псевдонима Бате Сашо. Двамата създават "Време“ буквално на един дъх, а впоследствие работят по аранжимента с Pavell и националния шампион по бийтбокс Искрен Тончев-Искрата. От самото начало Моисей и продуцентите му са единодушни, че това е най-подходящото звучене за общ проект с Жана, с която изпълнителят е не само колега, но и близък приятел. 
 
 
За снимките на видеото екипът се доверява на режисьора Павлин Иванов-Bashmotion, чиято концепция е колкото семпла, толкова и провокативна. В един от кадрите участва и синът на Жана, малкият Леон, но не лицето, а само ръцете му имат "роля“ в сценария. Ръцете на възрастния мъж в същата сцена пък принадлежат на бивш военен от авиацията. Другият мъжки персонаж също не е професионален актьор, нито атлет, а специалист по промишлен дизайн. По идея на режисьора героинята на Жана е превърната в творба на японското изкуство на връзване с въже шибари (или кинбаку) – техника, която за първи път се използва в български музикален клип. Шибари се базира на древното бойно изкуство ходжуджуцу, в което се е практикувало задържане на военнопленници с въже между XV и XVII век.  
 

Свързани новини

Лео, Играта и Моисей - "Bye, Bye"

12.06.2019

Дамян Попов и Жана Бергендорф с дует

15.04.2019

Део, Лео и Мойсей - "Сладките й устни"

10.04.2019

Пламен Бонев и Жана Бергендорф с дует

18.03.2019

Моисей и Симон - "В съня ми"

10.10.2018

Коментари


flash