Остава ден до концерта на Eros Ramazzotti в София

До концерта на италианската мега-звезда Eros Ramazzotti остават броени часове. Събитието беше разпродадено още преди месец. Организаторите от Жокер Медия призовават феновете да се придвижат колкото се може по-рано в деня на концерта (събота, 26 септември). 
 
Входовете на Арена Армеец ще бъдат отворени точно в 18:30 часа. Паркингът пред залата ще бъде на разположение на феновете на Eros до изчерпване на местата. Допълнително ще бъдат осигурени и по едно от платната на бул. “Асен Йорданов”. 
 
Шоуто на Eros Ramazzotti ще започне точно в 20:00 часа като няма да има подгряваща група или изпълнител, така че е препоръчително всички притежатели на билети да са заели местата си до тогава. Официалният мърчандайз на Eros Ramazzotti за всички фенове ще може да бъде закупен от гардеробите на B0 и B1.
 
Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.
 
Напомняме че, малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от ТУК. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!
 
Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител! Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.
 
Концертът на Eros Ramazzotti в София се провежда под патронажа на Посолството на Република Италия в Република България и с подкрепата на Италианския културен институт в София.

Свързани новини

Eros Ramazzotti пристигна в България

01.10.2019

Eros Ramazzotti - "Vita Ce N'è"

21.11.2018

Eros Ramazzotti отново у нас през 2019

11.09.2018

Глезят Eros с италиански специалитети

24.09.2015

Eros обикаля София с луксозна лимузина

14.09.2015

Коментари


flash