David Guetta и Showtek с официален клип към “Sun Goes Down” (видео)

Двамата изпълнители с гордост представят видеото към хитовия сингъл “Sun Goes Down” с Magic! & Sonny Wilson. “Sun Goes Down”, част от необикновения албум Listen, който достигна до първо място в iTunes във впечатляващите 75 държави и стана номер едно в класацията за денс албуми в Щатите и номер 8 в официалната класация за албуми в Обединеното кралство, е цветна и свежа комбинация от стилове.
 
Видеото към песента представлява анимиран дневник, който ни развежда из историята й и представя смелата и колоритна страна на David, която виждаме в Listen. Диджеят се доказва не само като най-великия изпълнител в жанра, но и като човек, който винаги се стреми към развитие.
 
 
Продуцирана заедно с дългогодишните му сътрудници Showtek, които се присъединиха към David за експлозивните му клубни парчета "Bad" през 2014, “Sun Goes Down” включва и канадската реге-фюжън банда Magic!, която оглави класациите в седем страни със своя сингъл от 2014 “Rude’’, както и холандската певица Sonny Wilson. Изградена върху забележителната способност на David да произвежда големи клубни записи, които покоряват класациите за сингли по целия свят, това е песен, която да надгражда върху безапелационния успех на "Bad", сингъл, който е продаден в над 1 милион копия и се гордее с 365 милиона гледания в YouTube към днешна дата.
 
Албумът Listen на David Guetta е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

13.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022


flash