Търси в сайта...

Eros Ramazzotti обикаля София с най-луксозната лимузина в България

На 26 септември жителите и гостите на столицата могат да се оглеждат по софийските улици за Ауди А8 в черен цвят с перлен ефект. Не за друго, а защото луксозният автомобил ще придвижва не кой да е, а самия Eros Ramazzotti. 
 
Най-продаваният италиански изпълнител на всички времена пристига в София, за да изнесе концерт в Арена Армеец, който беше разпродаден месец преди събитието. Ramazzotti сам е поискал от организаторите да разгледа българската столица, тък като при предишното си посещение не е имал подобна възможност. 
 
Единственото условие на мега-звездата е било да бъде превозван по време на престоя си в София с флагмана на немския производител на автомобили. Затова и при второто си посещение в България Eros ще има на разположение топ оборудван Audi A8 3.0 TDI quattro с авангардни асистентни технологии и матрични LED светлини. Италианецът ще се шири в просторно купе с кожен салон с пакет "Alcantara" , за да може да се чувства комфортно и сигурно преди грандиозния концерт, който ще изнесе същата вечер в Арена Армеец.
 
Събитието в София е част от световното турне Perfetto World Tour, което вече започна на 12 септември с концерт на стадиона в Римини (Италия) преди да “акостира” на 26 септември в Арена Армеец. Събитието се провежда под патронажа на Посолството на Република Италия в Република България и с подкрепата на Италианския културен институт в София.

Свързани новини

Ерос Рамацоти представи втори сингъл

29.08.2022

Ерос Рамацоти с нов сингъл

24.06.2022

Билетите за Ерос - вече в продажба

23.06.2022

Eros Ramazzotti пристигна в България

01.10.2019

Eros Ramazzotti - "Vita Ce N'è"

21.11.2018


flash