Rob Thomas с нов албум през август, виж клипа към “Trust You” (видео)

Rob Thomas обяви детайлите около новия си трети соло албум The Great Unknown. Записът излиза на 21 август.
 
Сингълът “Trust You” е първият нов соло проект на носителя на няколко награди Grammy от 6 години насам. Продуцирана и написана съвместно с Ryan Tedder (OneRepublic, Taylor Swift, Beyoncé), “Trust You” предшества дългоочаквания трети соло албум на Thomas The Great Unknown, който трябва да излезе това лято. 
 
 
В подкрепа на новия си запис, Thomas тръгва и на мащабно северноамериканско турне “The Great Unknown 2015”, което започва на 11 юни и продължава до 13 август. По време на турнето, гости на Thomas ще са Plain White T’s. 
 
Rob Thomas е един от най-отличителните артисти на тази ера. Надарен вокалист, въздействащ изпълнител и завършен автор на песни, той е познат по целия свят като фронтмен и водещ композитор на Matchbox Twenty, както и със мулти платинените си соло проекти и покорилите редица класации съвместни творби с други артисти. Сред безбройните му хитове са соло класиките “Lonely No More”, “This Is How A Heart Breaks” и “Streetcorner Symphony”, песни на Matchbox Twenty като “Push”, “3AM”, “If You’re Gone” и  “Bent”, както и парчето му “Smooth” със Santana, спечелило си троен платинен сертификат по света. Thomas има три награди Grammy за ролята си в написването и изпълняването на песента “Smooth”, която оглави “Hot 100” на Billboard за внушителните 12 седмици подред, прекарвайки общо 58 седмици в класацията. Парчето става и  #1 в “Top Hot 100 Rock Songs” в историческия чарт на Billboard и #2 в “Hot 100” песни на всички времена. 
 
През 2004 Thomas става първият артист, награден с “Hal David Starlight Award” и вписан в Залата на славата за автори на песни, отдаваща почит на композитори с внушителен принос към музиката в ранните години на кариерите си. Thomas печели многобройни BMI и ASCAP награди като два пъти си спечелва признанието “Songwriter of the Year” и от Billboard, и от BMI. Общо Rob има над 80 милиона продадени записа. 
 
Thomas прави своя соло дебют със сертифицирания с платина албум от …Something To Be (2005) и веднага оставя отпечатък в историята като първия мъжки артист от рок или поп група, който дебютира на първо място в Billboard 200. Най-скорошният соло албум на Thomas, Cradlesong (2009), също има забележителен успех, изстрелвайки два #1 сингъла - “Her Diamonds” и “Someday”. Rob, наред с Pink, бе определен от Billboard за соло артист с най-много номер 1 Adult Top 40 хитове, както и за единствения изпълнител от мъжки пол, който е оглавявал формата с няколко песни. 
 
През 2012 Matchbox Twenty се завръщат с първия си нов запис от десетилетие насам North. Съдържащ сингли като “She’s So Mean”,  “Overjoyed” и “Our Song”, North става първият #1 дебют на бандата в Billboard 200.
 
The Great Unknown - съдържание:
1.            I Think We’d Feel Good Together 
2.            Trust You 
3.            Hold On Forever 
4.            Wind It Up 
5.            One Shot 
6.            The Great Unknown 
7.            Absence Of Affection 
8.            Things You Said 
9.            Paper Dolls 
10.          NLYTM 
11.          Heaven Help Me 
12.          Lie To Me 
13.          Pieces 
 
Албумът The Great Unknown на Rob Thomas ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.  

Свързани новини

Rob Thomas пусна коледен албум

26.10.2021

Rob Thomas записа коледна класика

15.12.2020

Rob Thomas - “Pieces”

23.08.2016

Rob Thomas - "Hold On Forever"

24.09.2015

Rob Thomas - “Trust You”

28.05.2015


flash