Rob Thomas пусна дългоочаквано ново парче “Trust You”

Rob Thomas обяви детайлите около новия си сингъл “Trust You”. Това е първият нов соло проект на носителя на няколко награди Grammy от 6 години насам. 
 
 
Продуцирана и написана съвместно с Ryan Tedder (OneRepublic, Taylor Swift, Beyoncé), песента “Trust You” предшества дългоочаквания трети соло албум на Thomas, The Great Unknown, който трябва да излезе това лято. В подкрепа на новия си запис, Thomas тръгва и на мащабно северноамериканско турне “The Great Unknown 2015”, което започва на 11 юни и продължава до 13 август. По време на турнето гости на Thomas ще са Plain White T’s. 
 
Rob Thomas е един от най-отличителните артисти на тази ера. Надарен вокалист, въздействащ изпълнител и завършен автор на песни, той е познат по целия свят като фронтмен и водещ композитор на Matchbox Twenty, както и със мулти платинените си соло проекти и покорилите редица класации съвместни творби с други артисти. Сред безбройните му хитове са соло класиките “Lonely No More”, “This Is How A Heart Breaks” и “Streetcorner Symphony”, песни на Matchbox Twenty като “Push”, “3AM”, “If You’re Gone” и  “Bent”, както и парчето му “Smooth” със Santana, спечелило си троен платинен сертификат по света. Thomas има три награди Grammy за ролята си в написването и изпълняването на песента “Smooth”, която оглави “Hot 100” на Billboard за внушителните 12 седмици подред, прекарвайки общо 58 седмици в класацията. Парчето става и  #1 в “Top Hot 100 Rock Songs” в историческия чарт на Billboard и #2 в “Hot 100” песни на всички времена. 
 
През 2004 Thomas става първият артист, награден с “Hal David Starlight Award” и вписан в Залата на славата за автори на песни, отдаваща почит на композитори с внушителен принос към музиката в ранните години на кариерите си. Thomas печели многобройни BMI и ASCAP награди като два пъти си спечелва признанието “Songwriter of the Year” и от Billboard, и от BMI. Общо Rob има над 80 милиона продадени записа. 
 
Thomas прави своя соло дебют със сертифицирания с платина албум от 2005 …Something To Be и веднага оставя отпечатък в историята като първия мъжки артист от рок или поп група, който дебютира на първо място в Billboard 200. Най-скорошният соло албум на Thomas, Cradlesong (2009), също има забележителен успех, изстрелвайки два #1 сингъла - “Her Diamonds” и “Someday”. Rob, наред с Pink, бе определен от Billboard за соло артист с най-много #1 Adult Top 40 хитове, както и за единствения изпълнител от мъжки пол, който е оглавявал формата с няколко песни. 
 
През 2012 Matchbox Twenty се завръщат с първия си нов запис от десетилетие насам, North. Съдържащ сингли като “She’s So Mean”, “Overjoyed” и “Our Song”, North става първият #1 дебют на бандата в Billboard 200.

Свързани новини

Rob Thomas пусна коледен албум

26.10.2021

Rob Thomas записа коледна класика

15.12.2020

Rob Thomas - “Pieces”

23.08.2016

Rob Thomas - "Hold On Forever"

24.09.2015

Rob Thomas с нов албум през август

02.07.2015


flash