Новият албум на Ciara излиза през май, чуй първия сингъл (видео)

Носителката на Грами Ciara издава шестия си пореден албум, озаглавен Jackie на 4 май. Албумът ще бъде издаден у нас в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. 
 
В новия проект на певицата са замесени топ продуцентите Dr. Luke, Polow da Don, Harmony Samuels и The Underdogs, а песни за проекта пишат хит-мейкърите Rock City, Ester Dean и Diane Warren. В записите на Jackie като гост-музиканти участват Missy Elliott, Pitbull, Joe Jonas, R3hab, and T.I. В албума са включени още и клубни ремикси на "I Bet” с участието на Joe Jonas (от Jonas Brothers), T.I. и продуцента R3hab.
 
Албумът е посветен на майката на Ciara - Jackie - и носи нейното име. "Вече виждам света през нейните очи, защото като нея станах майка и разбирам всичките й радости и страхове. Аз съм една малка Jackie и това е толкова естествено за мен“, казва ар енд би звездата. Емоционалният първи сингъл от албума се казва “I Bet” и вече е хит в класациите за R&B музика.    
 
 
Фотосесията за обложката на албума е дело на световноизвестния моден фотограф Francesco Carrozzini. По повод това Ciara споделя: “Не бих могла да съм по-доволна от обложката. Също както музиката, визията на албума е отражение на моята идентичност. Да работя с Francesco за мен беше чест и сбъдната мечта. Имам усещането, че успяхме да създадем нещо уникално”.   
 
 
В клипа към "I Bet”, който вече е с над 25 милиона гледания онлайн, Ciara отново демонстрира танцови умения – този път с балетни пантофки. 
 
Jackie - съдържание:
Стандартна версия
1. Jackie (B.M.F.)
2. That’s How I’m Feelin’ feat. Pitbull & Missy Elliott
3. Lullaby
4. Dance Like We’re Making Love
5. Stuck On You
6. Fly
7. I Bet
8. Give Me Love
9. Kiss & Tell
10. One Woman Army
11. I Got You
 
Делукс версия
1. Jackie (B.M.F.)
2. That’s How I’m Feelin’ feat. Pitbull & Missy Elliott
3. Lullaby
4. Dance Like We’re Making Love
5. Stuck On You
6. Fly
7. I Bet
8. Give Me Love
9. Kiss & Tell
10. All Good
11. Only One
12. One Woman Army Intro
13. One Woman Army
14. I Got You
15. I Bet (R3hab Remix)
16. I Bet (Remix) feat. Joe Jonas
 
В подкрепа на новия албум, Ciara тръгва на национално турне в САЩ, като първият концерт е на 3 май, след шестгодишна пауза.

Свързани новини

Ciara съди Future за 15 млн. долара

10.02.2016

Ciara ще дефилира на подиума в Ню Йорк

26.01.2015

Ciara развали годежа си

14.08.2014

Стана ясен полът на бебето на Ciara

12.03.2014

И Ciara се сгоди

30.10.2013


flash